Sposób przygotowania

Do wywaru z kurczaka wrzucić posiekaną marchewkę, pietruszkę, wypłukane i drobno pokrojone grzyby i wypłukaną soczewicę. Dodać ziele angielskie, kminek i gotować około 40 minut. Po tym czasie doprawić, sola, pieprzem, czosnkiem. Wrzucić makaron i gotować do miękkości makaronu. Zabielić posolona śmietanką, doprawić do smaku i gotowe.

Komentarze

  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo orygonalna.....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    UUUU lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takiej nie jadłam
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !