Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę i por zrumienić na maśle, dodać pokrojone wątróbki i udusić, Oprószyć solą i pieprzem. Wystudzoną cebulę z wątróbkami i jajka zmiksować, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Posypać posiekanym szczypiorkiem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna, muszę wypróbować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    spróbuję, ale tylko z młodym porem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    spróbuję napewno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajna alternatywa dla pasztetu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Coś nowego, na pewno wypróbuję;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dla mnie też coś nowego i do sprobowania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny pasztecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na pastę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !