Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbek

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
cebula 2 szt
por 1 szt
masło 4 łyżki
szczypiorek usiekany 2 lyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbek

Posiekaną cebulę i por zrumienić na maśle, dodać pokrojone wątróbki i udusić, Oprószyć solą i pieprzem. Wystudzoną cebulę z wątróbkami i jajka zmiksować, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Posypać posiekanym szczypiorkiem. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 18.02.2014 21:55
Ciekawy pomysł na pastę.
gacopierz23 16.06.2012 22:02
smaczny pasztecik
cooleczka 18.03.2012 20:47
dla mnie też coś nowego i do sprobowania :)
Jastinka 10.02.2012 20:30
ciekawe
monika154 08.07.2011 13:05
super
Rybciia 25.05.2011 16:50
Coś nowego, na pewno wypróbuję;)
Wafelek2601 24.05.2011 11:50
smaczna
Wafelek2601 24.05.2011 11:50
smaczna
caroline1983 22.04.2011 09:59
Fajna alternatywa dla pasztetu
matii6 17.04.2011 19:46
muszę wypróbować
Edyta38 02.03.2011 19:02
spróbuję napewno
alaaa 19.02.2011 19:43
świetna
Iwona51
Iwona51 12.02.2011 22:05
super
mirosława4 08.02.2011 13:27
fajny przepis
Misiakova 05.02.2011 08:19
spróbuję, ale tylko z młodym porem
accee 01.02.2011 22:34
Bardzo smaczne
MAR3STA 26.01.2011 22:24
świetna, muszę wypróbować:)
Katarzyna/kate1980 13.01.2011 20:39
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak