Sposób przygotowania

Mięso gotujemy z dodatkiem i kostki rosołowej. Cebulę posiekać, podsmażyć na oliwie. Boczek pokroić w drobną kosteczkę i również podsmażyć, ale osobno. Ryż wysypać z torebki i ugotowac w ilości odpowiadającej 3x objętości ryżu. Jeśli nie zmięknie to dodać jeszcze odrobinę wody. Mięso mielimy, dodajemy ryż, boczek, cebulę. Przyprawiamy. Wyrabiamy jednolitą masę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !