Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z cukinii

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 2 kg
cebula 3 sztuki
kiełbasa podwawelska 1 kg
poncentrat pomidorowy 1 puszka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z cukinii

Cukinię pokroić w kostkę, dusić w małej ilości wody. Posiekaną cebulę zeszklić na oleju, dodać do cukinii. Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać do cukinii, dodać koncentrat, wymieszać, przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 15.03.2011 06:36
Pychota!
Iwona51
Iwona51 12.01.2011 13:20
smaczne
agnieszka214 12.01.2011 13:09
super smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak