Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety z sandacza w maśle

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z sandacza 1 kg
cebula
por
cytryna
sól
marchew
masło 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: filety z sandacza w maśle

filety pokroic na pól,skropić cytryną.Warzywa obrac,pokroić,włożyć do garnka gotować 15 minut,przecedzić.Wywar zachować.Rybe ułozyć w brytfannie,obłozyć warzywami,podlać wywarem,gotowac na wolnym ogniu 25 minut.Przelozyć na pólmisek,polać stopionym masłem posypać bazylią,zapiec w piekarniku przez ok.10.minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 02.03.2013 15:35
fajny pomysł na rybę
krokodyl 14.03.2012 09:39
boskie
Tika4444 26.02.2012 18:28
super pomysł
Tika4444 26.02.2012 18:28
super pomysł
Tika4444 26.02.2012 18:28
super pomysł
Elżbieta17 01.10.2011 08:24
pyszna rybka:)
Margo1 07.08.2011 19:45
jakie smakołyki
berys18 25.06.2011 19:32
pyszności
Ania67 12.04.2011 10:15
ciekawe
IZABELA29 12.03.2011 10:14
sandacza jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak