Sposób przygotowania

filety pokroic na pól,skropić cytryną.Warzywa obrac,pokroić,włożyć do garnka gotować 15 minut,przecedzić.Wywar zachować.Rybe ułozyć w brytfannie,obłozyć warzywami,podlać wywarem,gotowac na wolnym ogniu 25 minut.Przelozyć na pólmisek,polać stopionym masłem posypać bazylią,zapiec w piekarniku przez ok.10.minut.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    sandacza jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie smakołyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna rybka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    boskie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł na rybę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !