Sposób przygotowania

Listki cykorii oddzielić , myć i osuszyć , cebulę siekamy. Robimy teraz sos : Ocet mieszamy z musztardą , doprawić solą , pieprzem i cukrem ucieramy z oliwą , dodajemy 3 posiekane gałązki natki i cebulę . Listki cykorii układamy razem z roszponką i pokrojonym serem na małych talerzykach . Polewamy sosem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niezła jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !