Sposób przygotowania

Krab wypłukać i wrzucić na wrzący olej - tak aby go zakryło. Filety opłukać, rozbić średnio cienko.Jajka rozbić dodać przyprawy, przygotować bułkę tartą i opanierować filety z drobiu. Następnie filety usmażyć.Kraba po 5 minutach smażenia by miał złocisty kolor wyciągnąć. Nie przypalić.Ułożyć na talerzu filety i kraba - polać śmietaną. Przyozdobić listkiem mięty.Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    satysfakcjakuchenna

    orginalne ale kraba bym nie zjadła - ale ozdoba talerza ładna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadłam kiedyś kraba i serdecznie polecam te białe mięsko pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadłam kiedyś kraba i serdecznie polecam te białe mięsko pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    i krab i kurczak dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    wow!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !