Sposób przygotowania

Grzyby leśne pół kg ugotowanych podgrzybki prawdziwki, koźlaki
tortilla z kapustą i grzybami z 20 sztuk
grzyby smażymy dodajemy tortille i dalej dusimy , na koniec dodajemy Śmietanę 400 gram 18%i mamy gotowe danie.

Ryż gotujemy 200 gram , dodajemy 2 łyżeczki kurkumy jak zmieni kolor na żółty wtedy odcedzamy ,łyżką do lodów nakładamy na talerz do środka dodajemy farsz z tortilli , grzybów i śmietany i gotowe

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    A jak smakuje!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wow wygląda imponująco
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    smakowice wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nigdy takiego nie jadłam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    misz masz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !