Sposób przygotowania

Mięso umyć i osuszyć, naciąć wzdłuż i posypać tymiankiem, solą i pieprzem. Wzdłuż brzegu położyć rząd pomidorów suszonych i rząd sera fety. Zwinąć mięso ściśle jak roladę sznurkiem lub spiąć wykałaczkami. Na rozgrzanej patelni z oliwą obsmażyć mięso z każdej strony. Polędwiczkę przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem i piec ok 20-30 min w temp. 180 st. Po upieczeniu mięso pozostawić na 15 minut i dopiero wtedy pokroić na grube plastry

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Wyglądają znakomicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Wyglądają pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !