Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie w boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 4
musztarda 4łyzki
koperek peczek
majonez pół szkl
boczek wędzony 10 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie w boczku

Majonez mieszamy z usztarda. Koperek siekamy i dodajemy do sosu. Filety kroimy w prostokąty 2,5/4cm formujemy z nich rurki po czym zawijamy w plastry boczku i \"zapinamy\" wykałaczką. Ukkładamy na półmisku i zalewamy sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak