Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona zasmażana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 3 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 4 sztuki
ziele nagielskie 5 ziaren
miód 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa
kapusta kiszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana

Kapustę zalać wodą, wstawić, dodać miód, sól, liście laurowe i ziela angielskie oraz posiekaną 1cebulę. Gotowac do miękkości. Pozostałe cebule posiekać, podsmażyć na złoto. Do cebuli dorzucić kapuste, mieszać i smażyć jeszcze chwilę. Doprawić. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak