Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi ruskie zapiekane pod beszamelem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 2 łyzki
masło 2 łyzki
mleko 1 szklanka
ser żółty 200 gram
pierogi 500 ruskie

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi ruskie zapiekane pod beszamelem

Ugotowane pierogi podsmażamy aż się zarymienią, roztapiamy masło, dodajemy mąkę, mieszamy powoli dodajemy mleko mieszamy powstałym sosem polewamy pierogi posypujemy startym serem zapiekamy 20 miunt.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 04.09.2012 17:40
laer pycha
Małgorzata106 22.02.2011 12:44
PYSZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak