Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper 2 pęczki
ziemniaki 8 sztuk
marchew 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
skrzydełko 3 sztuki
śmietana 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa

Skrzydełka umyć, włożyć do garnka, zalać wodą. Dodać warzywa. Ziemniaki pokroić w kostkę i dodać do wywaru. Kiedy wszystko będzie miękkie doprawić, dodać śmietanę i drobno posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 18.12.2011 21:38
bardzo dobra zupa
Anna138 10.06.2011 22:06
super
Iwona51
Iwona51 25.05.2011 10:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak