Sposób przygotowania

Mięso pokroic w kostke podsmazyc na margarynie. Cebule i pieczarki obrac i pokroić i podsmażyć w innym garnku gdy już pieczarki zmiękna a mięso bedzie podsmazone połonczyć składniki. Ogórki pokroić w kostke, papryke w paski dodać do mięsa, kukurydze odcedzic z zalewy i też dodać. Dodac bulion, reszte wody następnie dodać koncentratu, musztardy.Wszystko razem dusić aż mięso będzie miękkie,Przed samym podaniem, już nie gotując, do strogonowa można dodać kilka łyżek śmietany zmięszanych z mąką, doprawić sola i pieprzem i Kucharkiem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    jedno z moich ulubionych dań jednogarnkowych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    jedno z moich ulubionych dań jednogarnkowych
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    uwielbiam strogonow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    pieczarek brakuje tylko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !