Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z pomidorami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółta fasolka szparagowa 1 kg
cebula 3 sztuki
pomidor 4 sztuk
czosnek 1/2 główki
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z pomidorami

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Na rozgrzanym tłuszczu zeszklić posiekaną cebulę.Pomidory obrać ze skórki. Pokroić w kostkę i dodać do cebuli. Dodać ugotowaną fasolkę i wymieszać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawić. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 06.10.2011 08:57
pyszne !
Iwona51
Iwona51 07.04.2011 00:11
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak