Sposób przygotowania

Filety wymoczyć, pokroić na dzwonka, cebulę w piórka, ogórki w krążki, jabłko w paski. Do słoika wlać olej i wsystkie przyprawy, wstrząsnąć aby powstał jednolity sos.Układać warstwami lekko dociskając aby sos był na wierzku. Słoik zamknąć i wstawić do lodówki na 24 godz.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo dobre są po trzech dniach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    dobre:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    uwielbiam śledzie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    też je uwielbiam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !