Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa po węgiersku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso 1 kg
włoszczyzna 1 opakowanie
ziemniaki 1 kg
przecier pomidorowy 5 łyżek
papryka czerwona 2 sztuki
pasta paprykowa ostra
majeranek
cebula 1 sztuka
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa po węgiersku

Mięso pokrojone w kostkę usmażyć. Włoszczyznę i ziemniaki pokrojone w kostkę zagotować, dodać mięso, przecier pomidorowy, majeranek i ostrą pastę paprykową wielkości ziarenka grochu. Na końcu podsmażyć cebulę i dodać do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 22.03.2012 15:17
mniam :)
sunnymood 25.02.2012 19:26
Pyszny obiadek
manaika 28.01.2012 20:00
musi by? pyszna!
Renataj 30.12.2011 15:08
Pikantne - super
iga2 17.05.2011 22:07
rewelacja- spróbuję
jolaxa 13.02.2011 20:50
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak