Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonych warzyw

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięsiste pomidory czerwone 50 dkg
cebula czerwona 2 szt
papryka czerwona 2 strąki
sól, cukier, pieprz, sok z cytryny do smaku
olej słonecznikowy 3 łyżki
zielenina 3 bazylia, oregano

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonych warzyw

Pomidory sparzyc i obrac ze skórki. Pokroic w małe łódeczki. Paprykę oczyścic i pokroic w kostkę lub krótkie paseczki. Cebulę drobno posiekac. Wszystkow wymieszac, dodac zieleniną skropic cytruną i oliwą, doprawic do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 24.05.2010 18:14
Zapowiada się smakowicie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak