Sposób przygotowania

Zrobić otwór w piersiach z kurczaka. Szpinak podsmażyć na 1 łyżeczce masła, dodać ser fata, doprawić. Szpinak wymieszany z serem wkładać do kieszonek z kurczaku. Na patelni rozgrzać masło, dodać mąkę, wymieszać, zalać zimną wodą i dodać przecier pomidorowy i przyprawić do smaku. Do sosu wkładać piersi kurczaka i dusić do miękkości mięsa. Podawać z ziemniakami lub frytkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jaka smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ze szpinakiem jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetny, musi nieźle smakować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !