Sposób przygotowania

Żółty ser pokroić w słupki, paprykę w wąskie paski. Jeśli plastry szynki są duże kroimy je na pół. Na szynkę układamy dwa paluszki, słupek sera i zwijamy jak roladkę. Całość obwiązujemy szczypiorkiem dekorując paskiem papryki. Układamy w małych salaterkach ewentualnie niskich szklankach.

Ilość składników zależy od ilości przygotowywanej przekąski.

Paluszki można jeść same bądź z ulubionym sosem. Przygotowujemy je na krótko przed podaniem, ponieważ chłoną wilgoć z dodatków.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    WoW ciekawe jako przekąska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajnie wygląda :) tylko spróbowac :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajowskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super na imprezę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pomysłowe! super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super}
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    bardzo mi sie podoba ,super wygląają
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    BARDZO FAJNY POMYSL
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne na imprezke
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !