Sposób przygotowania

kapuste poszatkować, posolić i zostawić na 24h. następnie zetrzeć jabłka i ogórki na tartce, cebule na krążki i dodać do kapusty. dodać wode, ocet, cukier, pieprz, ziele angielskie i liść laurowy. wymieszać razem. gotować przez 30 min. gotowe wkładać do słoików i zagotować.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Dziś u kuklika kapusta czewona , spróbujcie Wy także- świetnie doprawiona!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    po prostu uwielbiam :)))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy takiej nie robilam - przepis zaraz trafi do zrszytu z przetworami dowypróbowania w nowym sezonie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna ta kapusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajnie zrobiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Podoba mi się ten pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    do obiadku w sam raz :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z takich składników nie robiłam,ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pyszna sałateczka
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    w zimie jak znalazł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !