Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty ,które dzielimy na połowę. Na każdy powstały trójkąt kładziemy dżem i zwijamy od szerokiej strony ,końce lekko zawijamy do środka.

Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem.
Temperatura pieczenia 200 stopni
Czas pieczenia 20minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super wygląda, wypróbuje ten przepis:) pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygladaja smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygladaja smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygladaja smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    śmaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo dobre
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ekspresowo i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !