Sposób przygotowania

Ser twarogowy łączymy z cukrem pudrem ,wlewamy zimną galaretkę cytrynową rozpuszczoną w 500ml gorącej wody i delikatnie miksujemy. Tortownicę lub mniejszą blachę wyłożyć biszkoptami lub herbatnikami i wlać masę serową. Wstawiamy na około 3godzin do lodówki. Następnie układamy na wierzchu sernika ananasy. Zalewamy tężejącą galaretką agrestową(galaretkę i żelatynę należy rozpuścić w 800ml. gorącej wody). I ponownie chłodzimy w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pięknie się prezentuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    zawsze dobry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    pyszota
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    same pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Dawno taki jadłam, smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !