Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mintaj 1 kg
mąka 3,5 szklanki
woda gazowana 1 szklanka
sól do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w cieście

Mintaja pokroić w kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Mąkę, wodę oraz przyprawy wymieszać razem, tworząc ciasto. Kawałki ryby obtaczać w cieście i smażyć na złoty kolor. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 10.12.2013 12:35
Nigdy nie pogardzę rybką;)
olkaaa 12.10.2013 10:06
lubię mintaja
RenataZ-et 10.12.2012 18:18
uwielbiam taką rybkę
Zoso 18.11.2011 18:51
smaczny pomysł na rybę
anja3107 26.02.2011 16:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak