Sposób przygotowania

Kurczaka ułożyć w naczyniu żaroodpornym i posypać przyprawami. Przygotować sos: zupę pieczarkową wymieszać ze śmietaną, rozdrobniony czosnkiem i zalać kurczaka. Sos powinien przykryć kurczaka w naczyniu. Piec w piekarniku ok 180 stopni ok 45 min. Pod koniec pieczenia podsypać startym żółtym serem i zapiec. Najlepiej smakuje z ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    podoba mi się ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    proste, a jakie smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    wygląda apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !