Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: oliwę z oliwek wymieszać z sosem tabasco, sosem sojowym, koncentratem pomidorowym, miodem i przyprawami. Do marynaty włożyć oczyszczonego i pokrojonego na mniejsze części halibuta. Przykryć folią spożywczą i odstawić na 12 godzin do lodówki. Przed grillowaniem zawinąć w folię aluminiową. Grillować około 8 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ciekawy pomysł na rybkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    musi być baaardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !