Sposób przygotowania

Ciasto:
Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę. Cały czas ucierając dodawać po jednym jajku oraz mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao. Ciasto wylać na blachę i piec w 170 C \"do suchego patyczka\". Po upieczeniu dobrze ostudzić.
Masa:
Masło dobrze utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę. Dodawać po łyżce śmietany cały czas ucierając.
Masą posmarować ostudzone ciasto i wstawić do lodówki. Po godzinie udekorować gotową polewą. Ciasto przechowywać w lodówce.
Smacznego!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taki łaciaty ucierany, prześliczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Fajne ciacho:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetnie ci wyszedł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetnie ci wyszedł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetnie ci wyszedł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    piękne ciasteczko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !