Sposób przygotowania

Pieczarki starannie umyć. Odciąć nóżki i pokroić je w małą kosteczkę. Paprykę oczyścić z pestek. Cebulę obrać. Natkę opłukać i posiekać. Ser pleśniowy pokruszyć. Cebulę, paprykę i pomidory pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć pokrojone nóżki pieczarek, dołożyć cebulę i paprykę, chwilę smażyć, dodać natkę i pomidory. Wrzucić ser pleśniowy i wymieszać. farsz przyprawić przyprawą do grilla. Kapelusze pieczarek napełnić farszem, posypać parmezanem, zawinąć w folię ułożyć na rozgrzanym grillu, piec około 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie pieczarki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Wprost przepadam za takimi- mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !