Sposób przygotowania

indyka umyć,czosnek posiekac wymieszać z sola natrzeć indyka z zewnatrz.Wątróbke drobno pokroić,jabłko i szalotki też,do miski włożyć cielęcinę,dodać wątróbkę,jabłko,szalotki natkę i piure z kasztanow,wymieszać gdy masa jest zbyt sucha dodać śmietanke.Indyka napełnić nadzieniem wlożyć do brytfanny,piec 2 godz. w 170 stopniach polewając wytwarzającym sie sosem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nigdy nie jadłam pure kasztanowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !