Sposób przygotowania

Matyjasy odmoczyć by nie były zbyt słone, ogórka i cebulę drobno pokroić (ja cebulkę starłam na tarce jarzynowej), matyjasy pokroić w paseczki, wszystko razem wymieszać z majonezem i doprawic pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dość ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe,śledzie bardzo lubię więc taka pasta będzie mi smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    zawsze chętnie próbuję nowe przepisy na śledzie. Bardzo dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    chętnie wypróbuję przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !