Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wołowe z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa
boczek
cebula
ogórek konserwowy
musztarda
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe z boczkiem

Mięso rozbić tłuczkiem po czym oprószyć go solą, pieprzem oraz majerankiem i posmarować musztardą.
Następnie rozłożyć na mięsie pokrojony boczek i cebulę a na środek kawałek ogórka.
Całość zrolować i owinąć nitką.
Obsmażyć roladki, wówczas podlać je odrobiną wody i dusić na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak