Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 8 szt
szampan 2 łyżki
masło 2 łyżki
sól
cytryna kilka plastrów
natka pietruszki
orzechy włoskie 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z orzechami

Jajka dokładnie roztrzepać z szampanem i posiekanymi orzechami, wówczas wylać na patelnię z rozgrzanym masłem i trzymać na ogniu mieszając do ścięcia jaj.
Przed podaniem posolić, udekorować plasterkami cytryny i pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.02.2012 16:19
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak