Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Czereśnie wydrylować. Żółtka, stratą wanilię, cukier, cukier waniliowy ucieramy na jednolitą masę. Listki żelatyny moczymy we wodzie, aby napęczniały. Po kilku minutach wyjmujemy żelatynę i rozpuszczamy w ciepłej wodzie. Gotujemy makaron. Żelatynę dodajemy do masy żółtkowej i mieszamy, dodajemy jogurt i odstawiamy na kilka minut do lodówki. Część owoców mieszamy na talerzu z makaronem. Schłodzony krem ubijamy na pianę i wylewamy na makaron. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia. Przed podaniem dekorujemy resztą owoców.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !