Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
bulion 2 litry
bazylia 1 łyzka
ziemniaki 5 stuk
śmietana 500 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa

ziemniaki obieamy, kroiy w kostkę,gotujemy na bulionie ,pieczarki kroimy w plastry, podsmażamy z bazylia, dodajemy do bulionu gotujemy aż ziemniaki bedą miekie, dodajemy śmietane, przyprawiamy do smaku,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak