Sposób przygotowania

Ze składników na ciasto zagnieść ciasto i odstawić przynajmniej na godzinę do lodówki. Rabarbar pokrój na kawałki. Ciasto rozwałkuj i rozłóż na tortownicę. Na nim rozłóż rabarbar i posyp cukrem. Przygotuj kruszonkę z podanych składników. Ciasto posyp kruszonką, piecz 40 minut w temp. 200 stopni. Po wystygnięciu posyp cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jest takie ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    super ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smacznie u ciebie takei ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    Smakowite.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !