Sposób przygotowania

Kapustę pokroić i wrzucić do garnka z ciepłą wodą razem z liściem laurowym i zielem angielskim. Gotować na wolnym ogniu około 45 minut.
Cebulkę pokroić i zeszklić na oleju i dodać pokrojone pieczarki. Razem zasmażyć.
Ugotowac makaron łazanki - tak zeby był al dente.
Wszystko wymieszac i doprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Greg3

    Można dodać dla anty wegetarian laske lub dwie kiełbaski i zesmażyć razem z cebulą i pioecarkami
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Wypróbuje i zagłosuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja wolę ze słodką kapustą
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Możesz sprawdzić u mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jakie pyszne, uwielbiam łazanki :) wolę nawet je od pierogów, dla mnie smaczniejsze i szybkie w wykonaniu co jest również ogromna zaletą :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !