Sposób przygotowania

Golonkę (poporcjowaną) nacieramy pieprzem i kucharkiem. Kapustę i cebulkę drobno siekamy. Marchew ucieramy na tarce. Wkładamy wszystko do rękawa do pieczenia i dodajemy 1 szklankę wody. zapiekamy w 180 w termoobiegu około 1 godzinę obracając w międzyczasie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    ulubione danie panów :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to prawda i do tego piwko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Mój maz lubi golonki, doobrze doprawione :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super goloneczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawy sposób...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !