Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka pieczona w rękawie

4.0
(21)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka 1,5 kg
kapusta kiszona 200 g
cebula biała 1 szt
marchew 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka pieczona w rękawie

Golonkę (poporcjowaną) nacieramy pieprzem i kucharkiem. Kapustę i cebulkę drobno siekamy. Marchew ucieramy na tarce. Wkładamy wszystko do rękawa do pieczenia i dodajemy 1 szklankę wody. zapiekamy w 180 w termoobiegu około 1 godzinę obracając w międzyczasie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 16.06.2011 23:47
super
Jolanta40 18.05.2011 08:02
polecam
Jaheira11 17.05.2011 23:32
ciekawy sposób...
Ela15 17.04.2011 13:30
super goloneczka
matii6 11.04.2011 20:45
znakomicie wygląda
jolaxa 04.02.2011 19:25
pycha
Sarenka 24.01.2011 17:48
Mój maz lubi golonki, doobrze doprawione :)
alaaa 21.01.2011 18:49
to prawda i do tego piwko
banditka 10.01.2011 21:12
ulubione danie panów :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak