Sposób przygotowania

Wyczyszczone pieczarki włożyć do wrzącej wody i gotować przez 5 minut, odcedzić, skropić sokiem z cytryny i ostudzić. Cebulę pokroić na cienkie paski i przelać na cedzaku wrzącą wodą. Pieczarki pokroić na cienkie paski i połączyć z cebulą. Dodać majonez, posiekaną natkę pietruszki, kukurydzę i posiekane jajka. Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pieczarki świeże lubię surowe-smacznego....
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !