Sposób przygotowania

Pałki nacieramy przyprawą i odstawiamy na 2 godziny. Przekładamy do naczynia żaroodpornego, dodajemy śliwki i olej i przykrywamy naczynie. zapiekamy w temperaturze 180 C około 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    zbieram się żeby zrobić i zebrać nie mogę:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Sliwki nadają bardzo ciekwy smak potrawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    znam też wersję ze śliwkami i cebulką, ale moje dzieci nie przepadają za cebulą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ze śliwką nie próbowałam, więc na pewno się skuszę :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !