Sposób przygotowania

ziemniaki obieramy i myjemy.pora oczyszczamy i myjemy ,ziemniaki kroimy w kawalki a pora w plastry gotujemy w 1 litrze wody .
gdy warzywa beda miekkie dodajemy twarog i smietane a nastepnie miksujemy. zupe doprawiamy solą pieprzem i papryką.boczek kroimy w waskie paski i rumienimy na patelni. posypujemy zupę .podajemy z pieczywem czosnkowym. mozna tez posypać natką pietruszki ja tak robię wyglada ładniej:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna ta zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawe!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    extra,bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !