Sposób przygotowania

Cebulę kroimy drobniutko i podsmażamy na 2 łyżkach oliwy- dodajemy mięso mielone, przyprawiamy Kucharkiem, papryką, pieprzem i solą- smażymy całośc.
Pieczarki kroimy na plasterki i podsmażamy na oliwie- przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem.
Mięso mieszamy z pieczarkami- dodajemy 1 całe jajko i jedno żółtko.
Ciastko francuskie wyciągamy z lodówki na chwilę przed przygotowywaniem-kroimy na kwadraciki( wielkośc według uznania).
Na połowę kwadracików nakładamy farsz, połową przykrywamy i sklejamy boki.
Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do około 220 stopni i pieczemy 10-12 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam paszteciki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne te paszteciki
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam paszteciki!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    mam ochotę na takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    poproszę o jednego
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wspaniałe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    ulala pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    magical66

    wyglądają rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    super, muszę je wypróbować,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam francuskie ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !