Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy tłuczkiem. Płatki migdałowe mieszamy z bułką tartą. Jajko roztrzepujemy, dodajemy sól, pieprz, paprykę. Kotlety obtaczamy w mące, jajku, migdałach z bułką. Smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy z plastrami cytryny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mięsko to ja lubię w każdej postaci;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super. Muszę takie zrobić :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    kiedyś jadłam, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    też tak robię, jest super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !