Sposób przygotowania

Czosnek obrać, zgnieść lub przecisnąć przez praskę, wymieszać z ziołami, solą i pieprzem, winem i olejem. Boczek umyć, osuszyć, natrzeć pastą ziołowo- czosnkową. Boczek zawinąć w roladę, następnie zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec przez około 90 minut w temp. 180- 200 stopni. Pod koniec pieczenia odwinąć z folii.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    konkretne danie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mi też się podoba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna rolada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !