Sposób przygotowania

1. Kapustę ,jabłka ścieramy na tarce o drobnych oczkach ,skrapiamy sokiem z cytryny .
2. Dodajemy łyżeczkę chrzanu ,pieprzymy do smaku i mieszamy.
3. Na każdy plaster wędliny nakładamy łyżkę farszu i zwijamy w rulon- trójką t .
4. Układamy jeden przy drugim.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szyneczka niczego sobie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak nie robiłam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też tak nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie się prezentuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczna i ciekawa przek?ska:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne nadzienie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa wkładka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pięknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !