Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szyneczka z wkładką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka wędzona 30 dag
kapusta biała 20 dag
sok z cytryny 2 łyżeczki
jabłko 2 szt
pieprz 2 szczypty
sos chrzanowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Szyneczka z wkładką

1. Kapustę ,jabłka ścieramy na tarce o drobnych oczkach ,skrapiamy sokiem z cytryny .
2. Dodajemy łyżeczkę chrzanu ,pieprzymy do smaku i mieszamy.
3. Na każdy plaster wędliny nakładamy łyżkę farszu i zwijamy w rulon- trójką t .
4. Układamy jeden przy drugim.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 11.03.2014 08:49
bardzo fajny pomysł
olkaaa 23.05.2013 07:29
też taką robię
Łukasz15 20.03.2013 09:42
Bardzo dobre
Motorek 13.02.2013 09:10
pięknie podane
alaaa 27.12.2012 18:17
ciekawa wkładka
Mati13 28.02.2012 10:13
świetne nadzienie!
caffee_tea 17.02.2012 19:48
ciekawe
mirosława4 28.01.2012 21:26
apetyczna i ciekawa przek?ska:)
Justa32 18.08.2011 13:37
super
Beatris 09.08.2011 17:54
Pięknie się prezentuje.
romanrafal
romanrafal 11.05.2011 16:41
ciekawe
barbara11561 11.05.2011 05:37
Też tak nie jadłam:)
ben-ka 07.03.2011 08:29
Tak nie robiłam:)
pacpaw 23.01.2011 00:33
szyneczka niczego sobie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak