Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z wątróbek i groszku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1,25 litra
wątróbki drobiowe 30 dkg
zielony groszek 1 puszka
sos sojowy 1 łyżka
pieprz 1/2 łyżeczki
Imbir mielony Prymat 1/2 łyżeczki
pieczarki posiekane 1/2 szklanki
ryż (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z wątróbek i groszku

Posiekanę wątróbki dodac do garnka z rosołem, dodać również groszek i pieczarki. Gotować przez 10 minut. Dodać imbir, sos sojowy i przyprawy, zamieszać i zagotować. Zalać zupą ryż.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 18.12.2012 14:10
ooo świetna!!;)
RenataZ-et 20.01.2011 21:40
Interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak