Sposób przygotowania

cukinię obraż, przekroić na pół i wydrążyć nasiona.mięso zemleć, dodać jajko i przyprawy.nadzieniem wypełnić cukinię.jeśli jest za tłuste, można dodać trochę bułki tartej.cebulę posiekać, podsmazyc na patelni, dodac troszkę wody, kostkę bulionową,włożyć cukinię i dusić do miękkości pod przykryciem.dodać obrane ze skórki pomidory.przed podaniem posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra54

    Pycha!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pychota :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie nadziewane warzywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam nadziewaną cukinię, Twoja wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    cos dobrego
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !