Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka nadziewana

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
szynka 100 g
ogórek konserwowy 2
masło 2 łyżki
szczypiorek 1 łyzka
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka nadziewana

Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka i szynkę drobno pokroić lub zmielić w maszynce do mięsa. Ogórki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć z masłem i majonezem. Doprawić solą i pieprzem. połówki bagietki posmarować pastą, złożyć, dobrze docisnąć i schłodzić. Następnie pokroić w 2 cm kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 18.05.2011 07:22
super pomysł
kochanyptysiu 09.04.2011 20:56
super
Robert10 02.03.2011 16:46
fajne
Agnieszka_B 10.01.2011 17:10
rewelacyjny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak