Sposób przygotowania

Śmietanę przygotować wg przepisu. Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, połączyć z bułką tartą i cynamonem. Zagnieść ciasto, rozwałkować i wycinać szklanką krążki. Nakładać porcje farszu i zlepiać pierogi. Gotować w lekko posolonym wrzątku 2 min od wypłynięcia. Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne, bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię na słodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !